-->

2009. július 10.

Angol-magyar idézetek. :)



"...dreams are free so free your dreams..."
*..az álmok szabadok, szóval szabaditsd ki az álmaid..*

"...Porcelain doll with tangled hair,Shattered dreams and timeless despair,A radiant star, now void black hole,Trying to replace what innocence stole,Now in her hand, a blody knife,Now in her mind, an ended life,A porcelain doll, a murdered youth,Her hopeless fight, a deadly truth..."
*..Porcelánbaba gubancos hajjal,Álmokat és időtlen kétségbeesést tört össze,Egy sugárzó fekete lyukat érvénytelenít, csillagokkal díszíti őt,Megpróbálja felváltani azt, amit az ártatlanság lopott,Most a kezében, egy véres késben,Most az elméjében, egy befejezett életben,Egy porcelánbaba, egy meggyilkolt ifjúság,A reménytelen küzdelme, egy halálos igazság..*

Sometimes we fall short. Life is funny sometimes it can push pretty hard, but if you look close enough you find hope. In the words of children and the bars of a song, and in the eyes of someone you love, and if you are lucky, i mean you are the luckiest person on this planet, the person you love decides to love you back!
Néha csődöt mondunk. Olyan vicces tud lenni az élet és nyomasztó; de ha nagyon akarod, megtalálod a reményt. Egy gyerek szavaiban, egy dal soraiban, vagy annak a szemében, akit szeretsz. És ha szerencsés vagy - úgy értem a földkerekség legszerencsésebb embere - abban, aki ugyanúgy szeret téged, mint te őt.

We were given 2 hands to hold. 2 legs to walk. 2 eyes to see & 2 ears to listen. But why only 1 heart? Because the other 1 was given to someone else - we just have to find it.
Két kéz adatott nekünk hogy szorítsunk. Két láb hogy járjunk. Két szem hogy lássunk és két fül hogy halljunk. De miért csak egy szív? Azért, mert a másikat egy másik embernek adták - nekünk csak meg kell találnunk ezt a másik embert.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése