-->

2011. május 8.

A csalódottság csak azokat érintő érzelem, akik törődnek másokkal

Még mindig Vampire Diaries lázban égek, és nem múlik. :) De nem is baj. Egyedül az rossz, hogy már csak 1 rész van az évadból, és megint várhatunk szeptemberig... Addig majd újranézem az eddigi részeket.
És akkor térjünk át arra, ami éppen nyomja a lelkem. :) Annyira rossz, hogy elromlott az idő.. teljesen lehangoló. Vissza akarom kapni a napfényt.. Aztán jó hír, hogy már csak kb. 25 tanítási nap van! :D Rossz hír, hogy addig még lesz 2 év végi vizsgám töriből és németből. A német kisujjból megy, de a töri... Amíg megtanulok egy töri tételt, addig 3 németet.. No de mindegy. :D  Ma is kéne tanulnom, de csak az irodalomra volt erőm, mert csak az kell holnapra. Szóval a tételtanulás helyett most anya befestette a hajam, végre. I ♥ you, MOM. :)

P.S.: IMÁDOM A NYARAT, A NAPSÜTÉST, A FORRÓCSOKIT, ÉS A NYÁR ILLATÁT!


És még egy kis Vampire Diaries láz:

Nagyobbat nem is tévedhettem volna. Azt hittem, elég lesz mosolyognom meg bólogatnom, úgy csinálnom, mintha minden rendben lenne. Volt egy tervem. Meg akartam változni, új életet kezdeni, a múlt nélkül, a fájdalom nélkül, valaki igazival. De ez nem olyan könnyű. A rossz dolgok veled maradnak. Követnek. Nem tudsz megszökni előlük, bármennyire is szeretnél. Csak azt teheted, hogy felkészülsz a jóra, hogy amikor az megtalál, megragadod, mert szükséged van rá. Szükségem van rá. 'Vampire Diaries'
damon, as. ian somerhalder♥


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése