-->

2011. május 7.

A boldogság titka a jó egészség és a rossz memória

El is készültem a korábban említett modulokkal, amiket itt feljebb találtok meg. Majd még igyekszem bővíteni. A dizájnt is elkezdem csinálgatni, mert ez nagyon sötét lelkileg, én nem ilyen vagyok, ez valahogy félresikeredett.

Ma és tegnap megnéztem a Vampire Diaries újabb részét.. Nem akarok semmiféle poént lelőni, de nagyon sokkolt.  Minden elismerésem Julie Plec-nek és kevin Williamson-nak azért, hogy minden egyes epizód egyre jobbra, és ütősebbre sikerül. A lényeg, hogy volt egy temetés az utóbbi epizódban, melynek a zenei aláfestése gyönyörű volt. Meg persze az egész jelenet is. Annyit kell tudni, hogy a dalt egy 14 (!) éves lány énekli, és egyszerűen szívszorító.. Nagyon szép. Vélemény? :)


Mindig van a világon egy ember, aki a párjára vár, akár a sivatag, akár egy nagyváros közepén. Amikor pedig ezek az emberek találkoznak, és tekintetük egymásra talál, minden múlt és jövő teljesen elveszíti a jelentőségét, s csak az a pillanat és a hihetetlen bizonyosság létezik, hogy ugyanaz a Kéz írt meg mindent a nap alatt. A Kéz, amely fölébreszti a Szerelmet, s amely mindenki számára, aki ebben a világban dolgozik, pihen és kincsét keresi, alkotott egy vele rokon lelket is.
Paulo Coelcho

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése